Ingyenes Matematika érettségi felkészítő – középszintű

Középszintű matek érettségi felkészítőnket már 9. osztálytól ajánljuk, ugyanis az adott téma elméletét e-learning formában meg tudod tanulni, amihez válogatott, korábbi érettségi feladatmegoldások kapcsolódnak.

Ingyenes matematika középszintű érettségi felkészítő

Középszintű matek érettségi felkészítőnket már 9. osztálytól ajánljuk, ugyanis az adott téma elméletét e-learning formában meg tudod tanulni, amihez válogatott, korábbi érettségi feladatmegoldások kapcsolódnak.

Ingyenes 100 órás középszintű matek felkészítő

Biztosan te is tudod, hogy stabil matek alapok nélkül nagyon nehéz jól teljesíteni a fizika, kémia, biosz érettségin. Nem akarjuk, hogy ezen múljon a jó pontszámod, ezért ingyenessé tettük a teljes, 100 órás középszintű matek érettségi e-learning anyagunkat, amit önállóan, a saját tempódban dolgozhatsz fel.

A kurzus összefoglalója

 • Videós e-learning: 100 tanóra
 • Szint: Középszintű
 • Korlátlanul visszanézhető
Ingyenes középszintű matematika érettségi felkészítő

Hogyan tudod használni ezt a felkészítőt a gimis tanulmányaid során?

Ez a 100 órányi e-learning anyag lefedi mindazokat a témákat, amiket a gimnázium során tanulni fogsz, így már 9. osztálytól kezdve tudod használni az iskolai tanulmányaid kiegészítésére. Magántanár és korrepetálás nélkül ismételhetsz, pótolhatsz, illetve felkészülhetsz velünk az összes témazáródra. 
Középszintű matematika felkészítőnk a régi érettségi témákat is tartalmazza a jelenlegiek mellett, de ez ne ijesszen meg – ezek az anyagok fontosak, hasznosak és sokat segíthetnek neked más reál tárgyak tanulásakor is. Ha például emelt érettségit tervezel kémiából, fizikából, ahhoz elengedhetetlen lesz a stabil középszintű matek tudás.

Az ingyenes középszintű matek felkészítő leírása

Hisszük, hogy a matematikát csak Pitagoraszi módszerrel érdemes tanítani. Ennek lényege, hogy kérdésekkel, lépésről lépésre vezetünk rá benneteket a helyes megoldásra, és nem adjuk a szátokba a választ.  Ez garantálja, hogy valóban megértitek és megjegyzitek az adott témakört, képletet, tételt.

Olyan példákon is fogunk gyakorolni, amelyeknek a megoldásához több középszintű matek témakör ismereteit kell tudnod kombinálni. Sok korábbi érettségi feladatot is megnézünk közösen, így segítünk neked elkerülni a típushibákat.

Középszintű matematika érettségi felkészítőnket javasoljuk azoknak, akik szeretnének jó eredményt elérni a közép matek érettségijükön, de azoknak is, akik kémiából vagy fizikából fognak emelt szinten érettségizni, mivel a előkészítő egy nagyon jó alapot ad a számítási feladatok hatékonyabb megoldásához. 

 • Begyakorjuk az összes tipusfeladatot az algebrától a geometrián át a trigonometriáig
 • Megtanítjuk, hogyan használd a függvénytáblázatodat legális puskaként
 • Tanulásmódszertant tanítunk, hogy minél rövidebb idő alatt a legtöbbet ki tudd hozni magadból
 • Hiszed vagy sem, de a számológéped megfelelő használátára is megtanítunk
Emelt szintű matematika érettségi felkészítő

E-learning rendszerünk

Középszintű matematika érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 100 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből.

Már 9. osztálytól egészen az érettségiig tudod használni ezt a középszintű matek e-learning anyagot, ezzel kiegészítve az iskolai órákat.

Gyakran ismételt kérdések

 • Csak a középszintű matek érettségimen tudom majd kamatoztatni az itt megszerzett tudást?
  Persze ott is hasznos lesz, igen – de ezt a kurzust azoknak is ajánljuk, akik emelt szinten szeretnének érettségizni fizikából vagy kémiából, ugyanis a biztos matek alapok szükségesek a számolási feladatok helyes és időhatékony megoldásához.
 • Csak a most érettségizőknek szól a felkészítő?
  A középszintű matek érettségi felkészítő kurzust minden gimnazistának ajánljuk már 9. osztálytól, de vannak olyan diákjaink is, akik 20 év után kezdik újra a matekozást a továbbtanulásuk érdekében.
 • Lennének további kérdéseim, hogyan tudom őket feltenni?
  Keress minket a +36 1 445 4567 telefonszámon, Messenger üzenetben, vagy ingyenes regisztráció és bejelentkezést követően írhatsz nekünk közvetlenül privát chatüzenetet az elitoktatas felhasználónak.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Segédanyagok

Halmazelmélet
Számelmélet
Nevezetes algebrai azonosságok, hatványozás, logaritmus
Algebra: Egyenletek és egyenletrendszerek
Algebra: Exponenciális egyenletek
Algebra: Gyökös egyenletek
Algebra: Egyenlőtlenségek
Algebra: Másodfokú egyenletek
Trigonometria
Síkgeometria
1 / 3

Az instruktorról

elitoktatas

15 Tanfolyamok

+686 beiratkozott
Nem jelentkeztél

Tartalmazza

 • 58 Lecke
 • 484 Téma