Tanfolyamok

 • 21 Lessons

  Angol érettségi felkészítő – emelt szintű

  A 235 órás, emelt szintű angol érettségi előkészítő programunk két elemből tevődik össze: az egyik az e-learning keretében, ahol önállóan elsajátíthatod a szükséges elméleti tudást, a másik pedig az élő online foglalkozások, ahol a hangsúly a beszédkészség fejlesztésén és az érettségi típusú feladatok gyakorlásán van. Ez a kurzus különösen ajánlott azok számára, akik előrehozott érettségit szeretnének tenni.

 • 13 Lessons

  Best of Biosz feladatok – Május 9-13.

  Fontos tudnivalók a tanfolyamról Ez az e-learning a 2024. május 9-13. között tartandó Best of Biosz feladatok című élő, online felkészítőnk támogató videóanyaga. További információ,…
 • 18 Lessons

  Best of Kémia számolások – Május 9-13.

  Fontos tudnivalók a tanfolyamról Ez az e-learning a 2024. május 9-13. között tartandó Best of Kémia számolások című élő, online felkészítőnk támogató videóanyaga. További információ,…
 • 17 Lessons

  Best of Magyar – Fókuszban a novella- és verselemzés – Május 2.

  Fontos tudnivalók a tanfolyamról Ez az e-learning a 2024. május 2-én tartandó Best of Magyar: Fókuszban a novella- és verselemzés című élő, online felkészítőnk támogató…
 • 8 Lessons

  Best of Töri: Középontban az esszéírás – Május 1.

  Fontos tudnivalók a tanfolyamról Ez az e-learning a 2024. május 1-én tartandó Best of Töri: Középpontban az esszéírás című élő, online felkészítőnk támogató videóanyaga. További…
 • 86 Lessons

  Biológia érettségi felkészítő – emelt szintű

  Emelt szintű Biológia érettségi felkészítő tanfolyamunk részletesen foglalkozik a biokémia, sejtbiológia, öröklődéstan, növénytan, állattan, evolúció, etológia és embertan témakörökkel, különös tekintettel a számítási feladatokra és a szóbeli vizsga felkészítésére.

 • 62 Lessons

  Fizika érettségi felkészítő – emelt szintű

  A tanfolyam 100 órányi videós e-learning anyagot tartalmaz, amely bármikor, korlátlanul visszanézhető és önálló tanulásra van kialakítva, így akár az év bármely szakaszában csatlakozhatsz hozzánk. A videós anyagot 50 órányi, kéthetente megtartott élő online szeminárium egészíti ki, ahol gyakorlati feladatmegoldásokra kerül sor. A kurzus alaposan, az alapoktól kezdve felkészít az érettségi minden aspektusára, és a tananyagot középiskolai tanulmányaid során segédanyagként is felhasználhatod.

 • 35 Lessons

  Földrajz érettségi felkészítő – emelt szintű

  Az emelt szintű Földrajz érettségi tanfolyamunk célja, hogy összefüggő tudást nyújtson, és felkészítse a diákokat a szóbeli vizsgákra, a forráshasználatra, a szaknyelv alkalmazására, és az atlasz használatára is. Kifejezetten ajánlott mind az emelt, mind a középszintű vizsgára készülőknek is.

 • 18 Lessons

  Informatika érettségi felkészítő – digitális kultúra – emelt szintű

  Az 180 órás emelt szintű digitális kultúra, informatika érettségi felkészítő kurzus a technológia iránt szenvedélyesen érdeklődőknek szól. A kurzus azoknak is ajánlott, akik előképzettség nélkül szeretnének mélyebb informatikai ismereteket szerezni, hiszen az alapoktól kezdve, a programozástól az adatbáziskezelésig számos témát érint.

 • 58 Lessons

  Ingyenes Matematika érettségi felkészítő – középszintű

  Középszintű matek érettségi felkészítőnket már 9. osztálytól ajánljuk, ugyanis az adott téma elméletét e-learning formában meg tudod tanulni, amihez válogatott, korábbi érettségi feladatmegoldások kapcsolódnak.

 • 92 Lessons

  Kémia érettségi felkészítő – emelt szintű

  A 250 órás emelt szintű kémia érettségi felkészítő tanfolyamunk orvosi, mérnöki és gyógyszerész szakokra jelentkezők számára kínál átfogó tudást az alapoktól kezdve az emelt szintű anyagig. A tananyag minden elemét úgy alakítottuk ki, hogy az önálló tanulást támogassa, így a diákok saját tempójukban haladhatnak. A kurzus különös figyelmet fordít a számítási feladatokra, a pH számításra, termokémiára, elektrokémiára, redoxi reakciókra és a szerves valamint szervetlen kémiai ismeretekre. Emellett tanácsokat adunk a hatékony tanulásmódszertanra, a számológép és függvénytáblázatok használatára, valamint a szóbeli vizsga és kísérletek sikeres teljesítésére is. 

 • 56 Lessons

  Magyar érettségi felkészítő – emelt szintű

  A 200 órás emelt szintű magyar érettségi felkészítő kurzusunk bölcsészeti, jogi és kommunikációs területekre aspiráló diákok számára ideális. Célja, hogy minden résztvevőt alaposan felkészítsen az emelt szintű érettségire.

 • 42 Lessons

  Matematika érettségi felkészítő – emelt szintű

  Az emelt szintű Matematika érettségi felkészítő tanfolyamunk célja, hogy a diákok megtanulják a matematikai fogalmakat, képleteket, és alkalmazni tudják ezeket a gyakorlatban. Emellett a kurzus segítséget nyújt a szöveges feladatok megoldásában, a függvénytáblázat használatában, és a számológép helyes kezelésében is. Minden résztvevő ingyenes hozzáférést kap egy középszintű matematika érettségi felkészítőhöz is, amely segít a hiányosságok pótlásában.

 • 49 Lessons

  Német érettségi felkészítő – emelt szintű

  Emelt szintű német érettségi felkészítő a nyelvhelyesség, írásbeli és szóbeli készségek fejlesztésére összpontosít, részletes magyarázatokat és gyakorlási lehetőségeket biztosítva az emelt szintű érettségihez szükséges nyelvtani szerkezetekhez és témakörökhöz.

 • 75 Lessons

  Történelem érettségi felkészítő – emelt szintű

  Az emelt szintű Történelem érettségi felkészítő kurzus az alapoktól kezdődik, célja az írásbeli és szóbeli vizsgákra való teljes körű felkészítés. Különösen azoknak ajánlott, akik történelem, régészet vagy jogi tanulmányokat szeretnének folytatni. Az e-learning anyagok korlátlanul visszanézhetőek, lehetővé téve a rugalmas tanulást, míg a szemináriumokon érettségi feladatok megoldásával és készségfejlesztéssel bővül a tudás.