Fizika érettségi felkészítő – emelt szintű

A tanfolyam 100 órányi videós e-learning anyagot tartalmaz, amely bármikor, korlátlanul visszanézhető és önálló tanulásra van kialakítva, így akár az év bármely szakaszában csatlakozhatsz hozzánk. A videós anyagot 50 órányi, kéthetente megtartott élő online szeminárium egészíti ki, ahol gyakorlati feladatmegoldásokra kerül sor. A kurzus alaposan, az alapoktól kezdve felkészít az érettségi minden aspektusára, és a tananyagot középiskolai tanulmányaid során segédanyagként is felhasználhatod.

Fizika érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 150 órás emelt szintű fizika érettségi felkészítő tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik fizikusnak, mérnöknek készülnek, illetve akik kémia helyett inkább fizikából felvételiznének az orvosira. Minden előadásunk visszanézhető fejlett e-learningünkön!

A fizika érettségi felkészítő összefoglalója

 • Videós e-learning: 100 tanóra
 • Korlátlanul visszanézhető e-learning tananyag és szemináriumok
 • Előadások hossza: 4 tanóra
 • kéthetente Péntek 16:30 – 19:45
 • Szeminárium Zoom-on: 50 tanóra

A fizika érettségi felkészítő kurzusunk tartalmaz 100 órányi, önállóan tanulható videóanyagot, amely teljes körűen, az alapoktól indulva megtanítja az elméletet, felkészít aa tesztfeladatokra, az összetett feladatokra és a szóbelire. Ezt kiegészítjük kéthetente az 50 órás élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen lépésről lépésre oldunk meg gyakorlati feladatokat. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű fizika érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű fizika érettségi felkészítőről?

 • Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?
  Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.
 • Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára fizikát, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?
  Egyáltalán nem kell aggódnod emiatt. Gondoltunk erre, éppen ezért építettük fel az emelt szintű fizika érettségi felkészítőnket egészen az alapoktól. Odafigyelünk arra is, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le. E-learning anyagunkat középiskolai tanulmányaidhoz is használhatod segédanyagként.
 • Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?
  Az e-learning 100 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
  – A szeminárium célja az, hogy lépésről lépésre feladatokat oldjunk meg közösen, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted a felkészülést. A szemináriumok szintén visszanézhetőek felvételről.

Mit tartalmaz a fizika érettségi felkészítő?

 • Részvétel az online élő előadásokon, amelyekre jövőre ingyen visszajöhetsz
 • E-learning videóanyag, amelyhez 5 évig hozzáférhetsz
 • Letölthető érettségi feladatlapok és megoldókulcsok segítik a felkészülést
 • A tantárgyhoz tartozó csoportban összetartó közösségre találsz, ahol nemcsak a tanároktól, hanem a diáktársaktól is kaphatsz segitséget és válaszokat a felmerülő kérdéseidre
 • Chat-elj az e-learning felhasználóival privát üzenetben is!
 • Ingyenes középszintű matematika érettségi felkészítőt adunk. Ez a mi ajándékunk minden beiratkozó számára.

A fizika érettségi felkészítő leírása

Válaszd emelt szintű fizika érettségi felkészítőnket, mert a fizikával nemcsak a klasszikus munkakörökben lehet elhelyezkedni (pl.: tanár, villamosmérnök, gépészmérnök, kutató, csillagász, meteorológus, stb.), hanem olyan helyeken is kapkodnak a fizikusok után, mint befektetési bankok, pénzügyi elemző és informatikai nagyvállalatok. 

A fizikusok ráadásul könnyebben képesek komplex rendszerekben gondolkodni és ez által sokkal jobb gazdasági döntéseket meghozni, mint közgazdász társaik. Mi erre készítünk fel.

 • Előképzettség nélkül is felkészítünk az emelt szintű fizika érettségire. Az ehhez szükséges matematikai alapokat rendbe rakjuk.
 • Gyakorlunk korábbi érettségi feladatokkal és a felkészítünk a szóbeli vizsgádra
 • Tanulásmódszertant tanítunk, hogy rövid idő alatt a legtöbbet ki tudd hozni magadból
 • Külön hangsúlyt fektetünk a rendszeresen problémás témakörökre, mint az optika, a termodinamika és az elektromágnesesség
 • Hiszed vagy sem, de a számológéped megfelelő használátára is megtanítunk
 • Megtanítjuk, hogyan használd a függvénytáblázatodat legális puskaként
Emelt szintű fizika érettségi felkészítő

E-learning rendszerünk

Próbáld ki e-learning rendszerünket ingyenes középszintű matematika kurzusunkon!

Emelt szintű fizika érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk.

A 11. évfolyamosoknak jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor jövőre ingyen visszajöhetnek. Ez egyetemi tudásfelfrissítéshez vagy szakváltáshoz is kiváló megoldást nyújt.

Gyakran ismételt kérdések

 • Mennyire alkalmas számomra ez az emelt szintű fizika érettségi felkészítő, ha középszinten szeretnék érettségizni?
  Az emelt szintű fizika érettségi anyaga tartalmazza a középszintű fizikát is. Emelt szinten jellemzőek a több témakört érintő, összetett feladatok, míg középszinten gyakran egy feladat egy témához kapcsolódik. Ha taktikai okokból (a pontszámítás miatt) mész csak középszintre, de később szükséged lesz a fizikatudásra, akkor érdemes ezt a felkészítőt választani! 
 • Csak a most érettségizők vehetnek részt a felkészítőn?
  A fizika érettségi felkészítő kurzust érettségi felkészülésre 11. osztálytól ajánljuk, de ha valakit magasabb szinten érdekel a fizika (pl. már most tudja, hogy orvosira készül, vagy OKTV-zni tervez), neki akár már 9. osztályban is érdemes lehet csatlakozni. Illetve vannak olyan diákjaink is, akik 20 év kihagyás után kezdik újra a fizikatanulást.
 • Lennének további kérdéseim, hogyan tudom őket feltenni?
  Keress minket a +36 1 445 4567 telefonszámon, Messenger üzenetben, vagy ingyenes regisztráció és bejelentkezést követően írhatsz nekünk közvetlenül privát chatüzenetet az elitoktatas felhasználónak.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Segédanyagok

Kinematika
Dinamika
Munka, Energia, ütközések
Merev testek és a forgómozgás
hangok, hullámok, rezgések
Hullámok és hang
folyadékok és gázok mechanikája
1 / 3

Az instruktorról

elitoktatas

15 Tanfolyamok

+368 beiratkozott
Nem jelentkeztél
79.990 Ft

Tartalmazza

 • 58 Lecke
 • 564 Téma