Matematika érettségi felkészítő – emelt szintű

Az emelt szintű Matematika érettségi felkészítő tanfolyamunk célja, hogy a diákok megtanulják a matematikai fogalmakat, képleteket, és alkalmazni tudják ezeket a gyakorlatban. Emellett a kurzus segítséget nyújt a szöveges feladatok megoldásában, a függvénytáblázat használatában, és a számológép helyes kezelésében is. Minden résztvevő ingyenes hozzáférést kap egy középszintű matematika érettségi felkészítőhöz is, amely segít a hiányosságok pótlásában.

Matek érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 200 órás emelt szintű matek érettségi felkészítő tanfolyamunkat azoknak állítottuk össze, akik a közgázra, vagy a műszakira akarnak bejutni. Az élő online szemináriumok mellett rengeteg önállóan tanulható videóanyagot kapsz, így még az integrálásra és a deriválásra is marad időnk!

A Matek érettségi felkészítő összefoglalója

 • Videós e-learning: 150 tanóra
 • Korlátlanul visszanézhető e-learning tananyag és szemináriumok
 • Előadások hossza: 4 tanóra
 • Havi 2x Péntek 16:30 – 19:45
 • Szeminárium Zoom-on: 50 tanóra

A matek érettségi felkészítő kurzusunk 150 órányi, önállóan tanulható videóanyagot tartalmaz, amely teljes körűen felkészít az érettségire. Ezt kiegészítjük kéthetente az összesen 50 órás élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen lépésről lépésre oldunk meg gyakorlati feladatokat. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű matematika érettségi felkészítő

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű matek érettségi felkészítőről?

 • Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű matek érettségi felkészítőről?
  Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig.
 • Lehet-e akadály az, ha már rég nem tanultam matekot, vagy vannak olyan témakörök, amiket még nem érintettünk az iskolában?
  Ez nálunk nem lesz probléma. Mivel az e-learning rendszerünkön ingyenes középszintű matematika felkészítőt is találsz, a számodra problémás témakörök esetében indíthatod innen is a felkészülést. Amikor az alapjaidat már stabilnak érzed, akkor érdemes kibővíteni a tudásodat az emelt szintű tananyagaink segítségével. Emellett az élő online szemináriumon is felteheted a kérdéseidet a matek érettségi felkészítő keretein belül.
 • Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?
  Az e-learning 150 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
  A szeminárium célja az, hogy lépésről lépésre feladatokat oldjunk meg közösen, ezáltal a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így már 11. osztályban elkezdheted a felkészülést. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Mit tartalmaz az emelt szintű matek érettségi felkészítő?

 • Részvétel az online élő előadásokon, amelyekre jövőre ingyen visszajöhetsz
 • E-learning videóanyag, amelyhez 5 évig hozzáférhetsz
 • Letölthető érettségi feladatlapok és megoldókulcsok segítik a felkészülést
 • A tantárgyhoz tartozó csoportban összetartó közösségre találsz, ahol nemcsak a tanároktól, hanem a diáktársaktól is kaphatsz segitséget és válaszokat a felmerülő kérdéseidre
 • Chat-elj az e-learning felhasználóival privát üzenetben is!
 • Ingyenes középszintű matematika érettségi felkészítőt adunk. Ez a mi ajándékunk minden beiratkozó számára.

Az emelt szintű matek érettségi felkészítő leírása

Emelt szintű matek érettségi felkészítőnkön nagyon fontos szempont, hogy a Pitagoraszi módszerrel tanítsuk meg nektek a matematikát. Ennek lényege, hogy csak kérdéseket fogunk feltenni nektek, lépésről lépésre végigvezetve titeket a gondolatmeneten, hogy a végén ti magatok jöjjetek rá a megoldásra – ezzel garantálva, hogy valóban megértitek, és egy életre megjegyzitek.

Igyekszünk minél több apró trükköt is megmutatni, valamint olyan példákon is fogunk gyakorolni, amelyeknek a megoldásához több témakört kell tudnod kombinálni, hiszen az emelt szintű matematika érettségin sok ilyen feladattal találkozhatsz majd.

 • A kurzust azoknak ajánljuk, akiknek az egyetemi felvételi miatt emelt szinten kell matematikából érettségizniük
 • Matematikai fogalmak, képletek, gondolatmenetek, megoldási módszerek alkalmazása a matematika minden területén, illetve ezek közötti kapcsolatteremtés.
 • Segítünk önmagadat ellenőrizni és a várható eredményt helyesen megbecsülni
 • Tanulásmódszertant tanítunk, hogy minél rövidebb idő alatt a legtöbbet ki tudd hozni magadból
 • Gyakorlunk korábbi érettségi feladatokkal és a felkészítünk a szóbeli vizsgádra
 • Szövegértés, mértékegységek, pontosság… A felesleges pontvesztés elkerüléséért.
 • Segítünk a szöveges matematika példákat átváltani megoldandó matematikai egyenletekre
 • A matek érettségi felkészítő során megtanítjuk, hogyan használd a függvénytáblázatodat legális puskaként
 • Hiszed vagy sem, de a számológéped megfelelő használátára is megtanítunk
Emelt szintű matematika érettségi felkészítő

E-learning rendszerünk

Próbáld ki e-learning rendszerünket ingyenes középszintű matematika kurzusunkon!

Az előadások az e-learning rendszerünkön visszanézhetőek, megvágott, megszerkesztett, felcímkézett, rendszerezett és önálló tanulásra optimalizált formában. Tematikus fejezeteket fogsz találni, amelyeknek segítségével a felkészülésed során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. Illetve ennek köszönhető, hogy év közben is bármikor csatalkozhatsz a már elindult kurzushoz, mivel egyszerűen megnézheted a videókat, amikről lemaradtál.

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

Akár 9. osztályosok is elkezdhetik használni a kurzust, mivel a mi tananyagaink remekül kiegészítik a középiskolában tanultakat. Ez kiválthatja a magántanárt, szakkört, korrepetálást.

Gyakran ismételt kérdések

 • Mit tegyek, ha bizonyos témákból nincsenek meg a biztos középszintű matek alapjaim?
  Minden beiratkozónknak biztosítunk egy ingyenes középszintű matematika felkészítőt is, amelynek segítségével bármilyen matek témakört önállóan át tudsz ismételni. Ezzel megalapozhatod a középszintű tudásodat és lesz mire építened az emelt szintű kurzuson tanultakat.
 • Csak a most érettségizők vehetnek részt a felkészítőn?
  A matematika érettségi felkészítő kurzust érettségi felkészülésre 11. osztálytól ajánljuk, de matek faktosok már akár 9. osztálytól is tudják hasznosítani a nálunk tanultakat. Illetve vannak olyan diákjaink is, akik 20 év kihagyás után kezdik újra a matekozást.
 • Lennének további kérdéseim, hogyan tudom őket feltenni?
  Keress minket a +36 1 445 4567 telefonszámon, Messenger üzenetben, vagy ingyenes regisztráció és bejelentkezést követően írhatsz nekünk közvetlenül privát chatüzenetet az elitoktatas felhasználónak.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Segédanyagok

Halmazok
Számelmélet
Matematikai logika
Gráfelmélet
Kombinatorika és valószínűségszámítás
Statisztika
Számtani és mértani sorozatok
Algrebra
1 / 3

Az instruktorról

elitoktatas

15 Tanfolyamok

+286 beiratkozott
Nem jelentkeztél
79.990 Ft

Tartalmazza

 • 42 Lecke
 • 263 Téma