Angol érettségi felkészítő – emelt szintű

A 235 órás, emelt szintű angol érettségi előkészítő programunk két elemből tevődik össze: az egyik az e-learning keretében, ahol önállóan elsajátíthatod a szükséges elméleti tudást, a másik pedig az élő online foglalkozások, ahol a hangsúly a beszédkészség fejlesztésén és az érettségi típusú feladatok gyakorlásán van. Ez a kurzus különösen ajánlott azok számára, akik előrehozott érettségit szeretnének tenni.

Angol érettségi felkészítő – emelt szintű

Összesen 235 órás emelt szintű angol érettségi felkészítőnk két részből áll: az e-learningről önállóan megtanulhatod a részletes elméleti alapokat, így az élő online szemináriumokon több idő jut a beszédkészséged fejlesztésére és az érettségi feladatmegoldásra. Előrehozott érettségihez is ajánlott!

Az angol érettségi felkészítő összefoglalója

 • Videós e-learning: 150 tanóra
 • Korlátlanul visszanézhető e-learning tananyag és szemináriumok
 • Előadások hossza: 4 tanóra
 • Havi 3x csütörtök 16:30 – 19:45
 • Szeminárium Zoom-on: 85 óra előadás

Az emelt szintű angol érettségi felkészítő kurzusunk 150 órányi, önállóan tanulható videóanyagot tartalmaz, amelyben benne van az emelt szintű érettségihez szükséges összes nyelvtani szerkezet magyarázata és mindegyik kidolgozott szóbeli tétel. Ezt kiegészítjük havonta 3 alkalommal a 85 órányi élő készségfejlesztő szemináriumunkkal, ahol közösen gyakorlunk az írásbelire és a szóbelire egyaránt. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni.

Emelt szintű angol érettségi felkészítő tanfolyam - Elit Oktatás

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű angol érettségi felkészítőről?

 • Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?
  Egész évben csatlakozhatsz, mert az e-learning rendszerünket önálló tanulásra fejlesztettük ki. Ezek a korábbi élő előadásaink rendszerezett videófelvételei, amelyeken a tanár meg tudott győződni arról, hogy a diákok megértették az elmondottakat. Így nyáron magadtól fel tudsz készülni az őszi érettségire, vagy akár februárban kezdve is megtanulhatod az anyagot májusig. Az előadások a kidolgozott szóbeli tételeket is tartalmazzák!
 • Lehet-e akadály az, ha nagyon régen tanultam utoljára angolt, vagy ritkán szoktam használni a nyelvet?
  Nagyon sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű angol érettségi felkészítőnket az alapoktól. Az előadásokban még a legegyszerűbb igeidőket és szóbeli témaköröket is részletesen elmagyarázzuk, átbeszéljük. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le, illetve mindig válaszoljon a felmerülő kérdésekre. Ezért ezt a felkészítő kurzusunkat már 9. osztálytól is ajánljuk.
 • Mi a különbség az e-learning és az élő online szemináriumok között?
  Az e-learning több mint 150 tanórányi felkészítő anyagot tartalmaz, amelyet saját tempódban, tetszőleges sorrendben dolgozhatsz fel. Ehhez 5 év hozzáférést biztosítunk.
  A szeminárium célja az, hogy a konkrét, gyakorlati készségeidet fejlesszük és visszajelzéseket adjunk neked a haladásodról közös nyelvtani gyakorlás, emelt szintű érettségi feladatmegoldás és sok-sok szóbeli feladat formájában. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így előre tudsz tanulni. A szemináriumok is felvételről visszanézhetőek.

Mit tartalmaz az angol érettségi felkészítő?

 • Részvétel az online élő előadásokon, amelyekre jövőre ingyen visszajöhetsz
 • E-learning videóanyag, amelyhez 5 évig hozzáférhetsz
 • Letölthető érettségi feladatlapok és megoldókulcsok segítik a felkészülést
 • A tantárgyhoz tartozó csoportban összetartó közösségre találsz, ahol nemcsak a tanároktól, hanem a diáktársaktól is kaphatsz segitséget és válaszokat a felmerülő kérdéseidre
 • Chat-elj az e-learning felhasználóival privát üzenetben is!
 • Ingyenes középszintű matematika érettségi felkészítőt adunk. Ez a mi ajándékunk minden beiratkozó számára.

A felkészítő leírása

Emelt szintű angol érettségi felkészítő kurzusunkon három fő készségre helyezzük a hangsúlyt: a nyelvhelyesség fejlesztésére, az írásbeli típusfeladatok begyakorlására és a szóbeli témakörökben való jártasság megszerzésére. Ezért sok részletes magyarázatot és gyakorló feladatot kapsz az összes olyan nyelvtani szerkezethez, ami az emelt szintű érettségin szükséges lehet – ezeket később akár egy C1 nyelvvizsgán is hasznosíthatod! 

Emellett sok emelt szintű érettségi feladatot oldunk meg közösen, amelyekhez konkrét megoldási stratégiákat is kialakítunk. A szóbeli témaköröket pedig nagyon alaposan kidolgozzuk, valamint sokat gyakoroljuk a képleírást és a vitázást is.

 • Végigvesszük az összes igeidőt, de összetettebb formában, mint egy középszintű felkészítőn
 • Alaposan felkészítünk a szóbelire, hogy magabiztosan és összefüggően tudj beszélni bármelyik emelt érettségi témáról
 • Tanulásmódszertant tanítunk, hogy minél rövidebb idő alatt a legtöbbet ki tudd hozni magadból
 • Külön hangsúlyt fektetünk a rendszeresen problémás írásbeli típusfeladatok megoldására, pl. a szövegalkotásra
Emelt szintű angol érettségi felkészítő tanfolyam - Elit Oktatás

E-learning rendszerünk

Emelt szintű angol érettségi felkészítő e-learning rendszerünk 150 tanórányi élő előadás videófelvételeiből áll – ezeket felvágtuk, megszerkesztettük, felcímkéztük, rendszereztük és önálló tanulásra optimalizáltuk. Ezután tematikus fejezetekre bontva töltöttük fel, így a felkészülés során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. 

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. 

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk.

Középiskolásoknak már 9. osztálytól jó lehetőség, hogy ha egyszer megveszik a felkészítőt, akkor az e-learning anyagokat végig tudják használni a jobb jegyek érdekében. Bármelyik iskolai órán előkerülő témát önállóan is pótolhatsz, megtanulhatsz, átismételhetsz. Amikor pedig célzottan az érettségire készülsz, a szemináriumokon való részvétel nem jelent majd plusz költséget.

Gyakran ismételt kérdések

 • Mennyire alkalmas számomra ez az emelt szintű angol érettségi felkészítő, ha középszinten szeretnék érettségizni?
  Az emelt szintű angol érettségi anyaga tartalmazza a középszintű angoltudást is. Emelt szinten kicsit több nyelvtani szerkezetet kell jól használnod, bonyolultabb szövegeket kell megértened, a szóbelin pedig kicsit nehezebbek a kifejtendő témák. Így a középszintre készülőknek is ajánljuk ezt a kurzust – hiszen ha többet tudsz a szükségesnél, az nagyon sok extra önbizalmat adhat!
 • Csak a most érettségizők vehetnek részt a felkészítőn?
  Az angol érettségi felkészítő kurzust már 9. osztálytól ajánljuk, hiszen a középiskolai tanulmányaidnak is remek kiegészítője lehet. Ha nyelvvizsgára készülsz, ahhoz is hasznos lehet ez a felkészítő. Emellett olyan diákjaink is vannak, akik 20 év után kezdik újra az angoltanulást.
 • Lennének további kérdéseim, hogyan tudom őket feltenni?
  Keress minket a +36 1 445 4567 telefonszámon, Messenger üzenetben, vagy ingyenes regisztráció és bejelentkezést követően írhatsz nekünk közvetlenül privát chatüzenetet az elitoktatas felhasználónak.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Segédanyagok

Jelen idők
Múlt idők
Jövő idők
Nyelvtani apróságok
Haladó nyelvtani szerkezetek
Szóbeli érettségi
1 / 2

Az instruktorról

elitoktatas

15 Tanfolyamok

+246 beiratkozott
Nem jelentkeztél
79.990 Ft

Tartalmazza

 • 21 Lecke
 • 104 Téma