Német érettségi felkészítő – emelt szintű

Emelt szintű német érettségi felkészítő a nyelvhelyesség, írásbeli és szóbeli készségek fejlesztésére összpontosít, részletes magyarázatokat és gyakorlási lehetőségeket biztosítva az emelt szintű érettségihez szükséges nyelvtani szerkezetekhez és témakörökhöz.

Német érettségi felkészítő – emelt szintű

Emelt szintű német érettségi felkészítő kurzusunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének az érettségivel együtt kézhez kapni egy középszintű német nyelvvizsgát is, továbbá a plusz pontok egy részét ezzel tervezik begyűjteni a felvételire. Az itt megszerzett nyelvtudás pedig később munkahelyi környezetben is hasznos lesz. Előrehozott érettségihez is ajánlott!

A német érettségi felkészítő összefoglalója

 • 100 órás
 • Korlátlanul visszanézhető e-learning tananyag és szemináriumok
 • Heti 4 tanórányi szeminárium
 • Szerdánként 16:30-től – 19:45-ig
 • Szeminárium ZOOM-on

Az emelt szintű német érettségi felkészítő kurzusunk heti 4 tanórában hatékonyan felkészít az érettségire, valamint a középfokú nyelvvizsgára is. Élő online készségfejlesztő szemináriumainkon a nyelvtani magyarázatok mellett közösen gyakorlunk az írásbelire és a szóbelire egyaránt. Minden előadás visszanézhető, így bármikor tudsz csatlakozni és a saját tempódban haladhatsz.

Emelt szintű német érettségi felkészítő tanfolyam - Elit Oktatás

Mik a legfontosabb tudnivalók az emelt szintű német érettségi felkészítőről?

 • Csak a kurzus kezdetekor lehet csatlakozni?
  Egész évben csatlakozhatsz, mert az előadások visszanézhetőek. Ez azt jelenti, hogy akár februárban is beiratkozhatsz, és napi néhány óra tanulással így is hatékonyan fel tudsz készülni a májusi érettségire.
 • Lehet-e akadály az, ha már egy ideje nem tanultam németet, vagy ritkán használom a nyelvet?
  Nagyon sok diáknál ez a helyzet. Éppen ezért építettük fel az emelt szintű német érettségi felkészítőnket az alapoktól. Az előadásokban még a legegyszerűbb igeidőket és szóbeli témaköröket is részletesen elmagyarázzuk, átbeszéljük. Külön cél nálunk, hogy a tanár ne hivatkozzon olyan ismeretre, amit azelőtt nem adott le, illetve mindig válaszoljon a felmerülő kérdésekre. Ezért ezt a felkészítő kurzusunkat már 9. osztálytól is ajánljuk.
 • Miért nevezzük az online előadásainkat készségfejlesztő szemináriumnak?
  Mert ha ezekre az alkalmakra bejelentkezel, akkor nemcsak elméleti magyarázatokat kapsz, hanem sok-sok közös emelt szintű érettségi feladatmegoldáshoz, nyelvtani gyakorláshoz és szóbeli gyakorláshoz is csatlakozhatsz. Ez azt jelenti, hogy a konkrét, gyakorlati nyelvhasználati készségeid fejlődnek, ráadásul tanárunktól folyamatos visszajelzést kaphatsz a saját haladásodról, valamint választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre. Ezeken az alkalmakon két tanév során is részt vehetsz plusz költség nélkül, így előre tudsz tanulni. Ha lemaradnál, felvételről visszanézheted a szemináriumot.

Mit tartalmaz a német érettségi felkészítő?

 • Részvétel az online élő előadásokon, amelyekre jövőre ingyen visszajöhetsz
 • E-learning videóanyag, amelyhez 5 évig hozzáférhetsz.
 • Letölthető érettségi feladatlapok és megoldókulcsok segítik a felkészülést
 • A tantárgyhoz tartozó csoportban összetartó közösségre találsz, ahol nemcsak a tanároktól, hanem a diáktársaktól is kaphatsz segitséget és válaszokat a felmerülő kérdéseidre
 • Chat-elj az e-learning felhasználóival privát üzenetben is!
 • Ingyenes középszintű matematika érettségi felkészítőt adunk. Ez a mi ajándékunk, minden beiratkozó számára.

Az emelt szintű német érettségi felkészítő leírása

Emelt szintű német érettségi felkészítő kurzusunkon három fő készségre helyezzük a hangsúlyt: a nyelvhelyesség fejlesztésére, az írásbeli típusfeladatok begyakorlására és a szóbeli témakörökben való jártasság megszerzésére. Ezért sok részletes magyarázatot és gyakorló feladatot kapsz az összes olyan nyelvtani szerkezethez, ami az emelt szintű érettségin szükséges lehet – ezeket később akár egy felsőfokú nyelvvizsgán is hasznosíthatod! 

Emellett sok emelt szintű érettségi feladatot oldunk meg közösen, amelyekhez konkrét megoldási stratégiákat is kialakítunk. A szóbeli témaköröket pedig nagyon alaposan kidolgozzuk, valamint sokat gyakoroljuk a képleírást és a vitázást is.

 • Végigvesszük az összes szükséges nyelvtant, de összetettebb formában, mint egy középszintű felkészítőn
 • Alaposan felkészítünk a szóbelire, hogy magabiztosan és összefüggően tudj beszélni bármelyik emelt érettségi témáról
 • Tanulásmódszertant tanítunk, hogy minél rövidebb idő alatt a legtöbbet ki tudd hozni magadból
 • Külön hangsúlyt fektetünk a rendszeresen problémás írásbeli típusfeladatok megoldására, pl. a szövegalkotásra
Emelt szintű német érettségi felkészítő tanfolyam - Elit Oktatás

E-learning rendszerünk

Próbáld ki e-learning rendszerünket ingyenes középszintű matematika kurzusunkon!

Az előadások az e-learning rendszerünkön 5 évig visszanézhetőek megvágott, megszerkesztett, felcímkézett, rendszerezett és önálló tanulásra optimalizált formában. Tematikus fejezeteket fogsz találni, amelyeknek segítségével a felkészülésed során célzottan is tanulhatsz az egyes témakörökből. Illetve ennek köszönhető, hogy év közben is bármikor csatalkozhatsz a már elindult kurzushoz, mivel egyszerűen megnézheted a videókat, amikről lemaradtál.

Az élő előadás felvételeinek mindig van egy olyan előnye a kamerába felmondottakhoz képest, hogy a ritmusa a diákokhoz igazodik. Amit érdemes volt megkérdezni, arra legalább egy diák biztosan rákérdezett, valamint a tanár is kapott visszajelzést arról, hogy a diákok megértették a nehezebb koncepciókat. A klasszikus korrepetálást igénylő problémák mind elavulttá váltak, mert ha valamit újra akarsz ismételni, akkor megnézed még egyszer.

A hozzáférést 5 évig biztosítjuk. Akár 9. osztályosok is elkezdhetik használni a kurzust, mivel a mi tananyagaink remekül kiegészítik a középiskolában tanultakat. Ez kiválthatja a magántanárt, szakkört, korrepetálást.

Gyakran ismételt kérdések

 • Mennyire alkalmas számomra ez az emelt szintű német érettségi felkészítő, ha középszinten szeretnék érettségizni?
  Az emelt szintű német érettségi anyaga tartalmazza a középszintű némettudást is. Emelt szinten kicsit több nyelvtani szerkezetet kell jól használnod, bonyolultabb szövegeket kell megértened, a szóbelin pedig kicsit nehezebbek a kifejtendő témák. Így a középszintre készülőknek is ajánljuk ezt a kurzust – hiszen ha többet tudsz a szükségesnél, az nagyon sok extra önbizalmat adhat!
 • Csak a most érettségizők vehetnek részt a felkészítőn?
  A német érettségi felkészítő kurzust már 9. osztálytól ajánljuk, hiszen a középiskolai tanulmányaidnak is remek kiegészítője lehet. Ha nyelvvizsgára készülsz, ahhoz is hasznos lehet ez a felkészítő. Emellett olyan diákjaink is vannak, akik 20 év után kezdik újra a némettanulást.
 • Lennének további kérdéseim, hogyan tudom őket feltenni?
  Keress minket a +36 1 445 4567 telefonszámon, Messenger üzenetben, vagy ingyenes regisztráció és bejelentkezést követően írhatsz nekünk közvetlenül privát chatüzenetet az elitoktatas felhasználónak.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Érettségi feladatlapok és megoldókulcsok

A feladatok bemutatása
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Szóbeli feladatok
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
1 / 3

Az instruktorról

elitoktatas

15 Tanfolyamok

+26 beiratkozott
Nem jelentkeztél
79.990 Ft

Tartalmazza

 • 49 Lecke
 • 120 Téma