Fontos tudnivalók a tanfolyamról

Ez az e-learning a 2024. május 9-13. között tartandó Best of Biosz feladatok című élő, online felkészítőnk támogató videóanyaga. További információ, rendelés az Érettségifelkészítő weboldalunkon: https://erettsegifelkeszito.hu/kurzus/intenziv-biologia-erettsegi-felkeszito-majus-9-13/https://erettsegifelkeszito.hu/kurzus/intenziv-biologia-erettsegi-felkeszito-majus-9-13/

A felkészítő leírása

Ha úgy érzed, a sikeres emelt szintű biológia érettségidhez jól jönne még egy átfogó rendszerezés, valamint a legnehezebb feladattípusok begyakorlását is fontosnak találnád, akkor a Best of Biosz kurzusunk neked szól. Még nincs késő elkezdeni az intenzív készülést, Téged is vár az orvosi!

A még hatékonyabb felkészülés érdekében a felkészítőre való jelentkezésed után rögtön küldünk is neked egy videóválogatást az egész éves kurzusunkból. Az érintett témák: többek között genetika, populációgenetika, élettan, embertan, biokémia, hormonrendszer, stb

A felkészítő órákon átismételjük majd a biokémiát, a sejt felépítő illetve lebontó folyamatait és a molekuláris sejtbiológiát. Közösen gyakoroljuk az érettségin sok pontot érő számítási feladatokat, pl: öröklődés (Mendel-törvényei alapján), és populációgenetikai számítási feladatok (Hardy-Weinberg-törvény alapján). Sorra fog kerülni a növénytan, állattan, az evolúció és az embertan is. 

Sőt, az írásbelik után még egy bónuszalkalmat is kapsz, ahol a szóbelire készítünk fel.

Intenzív Biosz Érettségi Feladatok Megoldása tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik orvosi, mérnöki, gyógyszerész, gyógytornász vagy biológus szakokra szeretnének felvételizni. 

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Növénytan

Sejtbiológia
Genetika
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Élettan
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Ökológia
Lecke tartalom
0% Befejezve 0/1 Steps
Etológia

Az instruktorról

elitoktatas

15 Tanfolyamok

+23 beiratkozott
Nem jelentkeztél

Tartalmazza

  • 13 Lecke
  • 34 Téma