Emelt szintű Biológia Érettségi Felkészítő

Hozzáférés időtartama: Örökös

Kurzus tartalma

Segédanyagok

 • Feladatlapok, megoldókulcsok, érettségi jegyzetek
  00:00

Fizikai-kémiai alapismeretek a biológiához

Biokémia

Sejtbiológia

Biokémia és sejtbiológia feladatok

Rendszertan

Növénytan

Állattan

Élettan

Élettan feladatok

Genetika

Ökológia

Etológia

Evolúcióbiológia

Szövettan

Biológia érettségi szóbeli

Emelt biosz 2021-22

Emelt biosz 2020-21

A kurzus leírása

Az emelt szintű vizsga, a középszintű érettségi vizsgához képest, az alapvető kompetenciákon túl összetett gondolkodási képességet is igényel, valamint a számon kért ismeretek köre is tágabb. Az emelt szintű érettségi feladatsor a biológia tudományának elvontabb területeit is tartalmazza, valamint az írásbeli vizsga is komplexebb, például esszét is kell írni. A kurzuson részletesen átvesszük az emelt szintű témaköröket, illetve korábbi érettségi feladatsorokkal gyakorlunk. 

Nézd meg milyen nálunk az e-learningen belül egy előadás

A kurzus előnyei

 • Teljes értékű tananyag, amely önmagában elegendő a felkészüléshez az érettségire
 • A 25 alkalmas, összesen 150 órás élő érettségi felkészítő rendszerezett videófelvételei
 • Akár 25 nap alatt is megtanulható
 • 5 év hozzáférés a kurzus tananyagához
 • A tananyag szintje az alapoktól kezdve indul
 • A közoktatásból kihagyott logikai gondolatmenetek átadása
 • Részvétel az októbertől áprilisig tartó élő zoom konzultációkon (kurzuson)
 • 15 napig 100%-os pénzvisszatérítési garancia

E-learning rendszerünk

A kurzus értékelése és diákjaink véleményei

5.0
Total 7 Ratings
5
7 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
GC
10 hónap óta
Kedves, türelmes, hozzáértő tanárok, akik kifejezetten az érettségi követelmények anyagát ismertetik, ha valami nem világos, elismétlik, máshogy magyaráznak, ha nehezebb anyagrész jön, akkor részletezik azt a teljes megértés érdekében. Az órák jó hangulatúak, érdekesek voltak, gyorsan elteltek. Az órák felépítése is ideális, az adott anyagrész után mindig az oda kapcsolódó, valós érettségi feladatok megoldása következett, így a feladattípusokat és a feladatkészítők "gondolkodásmódját" is be lehetett gyakorolni. A témakörök sorrendben, érthető szisztematikában követik egymást, ráadásul az előadások bármikor, bármennyiszer visszanézhetők. Csak ajánlani tudom.
K
11 hónap óta
Ebben a tanévben tovább bővült az ismeretanyag, különösen a Biokémia részen kapcsolatunk magasabb fokozatra (eddig). Donát a megfelelő helyen ad kitekintést pl. az aminósavak szerkezetének bemutatása során életszerű példákkal, rendszerszemlélettel segít. Mnemonikával, tankönyvekben fel nem lelhető összefüggésekre való rámutatással segíti a megértést.
PB
1 év óta
Én az emelt szintű biológiát választottam. Az e-learning szuper, érthető, sokszor vissza nézhető, megállítható, így folyamatot tudom követni és jegyzetelni így jobban megmarad a tudás bennem. A feladatokkal való megoldások is hasznosak voltak számomra, nagy segítség volt a megértéshez. Kitartás és sok gyakorlás meghozza gyümölcsét. Én csak szívből ajánlani tudom az Elit Oktatást.
TJ
1 év óta
Én az emelt szintű biológia, választottam .Az e-learning szuper , érthető az érettségi írásbelire és szóbelire , renszerezve felkészít. Sok feladat megoldása az elmúlt évek érettségi feladat lapjaiból és szóbelire érthetően és meg érthetően elmagyarázva segítenek a tanárok a sikeres érettségi vizsgára. Ajánlom mindenkinek az e- learning felkészítő tanfolyamot.
P
1 év óta
En a biologia 25 alkalmas felkesziton vettem reszt, valamint az 5 alkalmas intenziv kurzuson biologiabol es kemiabol is. Az intenziv kurzusok egy nagyon jo osszefoglalot es utolso loketet adtak az erettsegi elotti utolso napokban, a legnehezebb feladatokat gyakoroltuk, nagy hangsulyt fektettek a szamolasra, ami kemianal nagyon jelentos. A 25 alkalmas kurzus pedig egy jo kiegeszites termeszetesen a sok tanulas melle. Kenyelmes, online, barmikor visszanezheto, viszont ha eloben neztem tudtam kerdezni, ami szinten hasznos volt. Tudom ajanlani azoknak, akik szeretnek csoportosan tanulni, vagy nincs lehetoseguk magan tanarra, ez nagyon jo alternativa. Mivel a kurzus emelt szintu, es leginkabb az emelt szintu kovetelmenyt ismertetik, ajanlatos elotte, vagy akar kozben a kozepszintu tananyagot melyiteni.
JR
1 év óta
Csak jót tudok mondani a tanfolyamról!
Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy mindent elmondjanak/megtanítsanak, ami kell az emelt érettségihez. Emellett sokat lehet tanulni a megoldott érettségi feladatokból.
A tanárnő nagyon kedves, türelmes, klassz vázlatokat készít minden témához, ami később az ismétlésnél kifejezetten kényelmes és hasznos.
A videók minősége kiváló és annyiszor nézem vissza őket, ahányszor szeretném a nap bármely szakában.
Én csak ajánlani tudom ezt a klassz tanfolyamot.
P
1 év óta
Szuper tanfolyam! Imádtam az órák felépítését! A tanárnő nagyon segítőkész! Az órákon nagyon hasznos vázlatokkal, feladatmegoldás közben pedig nagyon hasznos tanácsokkal látott el minket.
Az e-learning rendszer tökéletes! A tanóráról készült videók témakörönként vannak feltöltve, és a nap bármelyik részében, bárhol meg tudod őket nézni. Így, ha esetleg lemaradnál 1-2 óráról, akkor sincs semmi baj, mert vissza tudod az adott órákat nézni. Emellett, a videók minősége is kiváló! Otthon a laptop előtt ülve teljesen olyan, mintha a tanórán ülnék bent.
Szuper tanfolyam, szuper tanár, szuper e-learning!

Kurzus értékelése

5.00(7 Ratings)

Követelmények

 • Érdeklődés a biológia iránt
 • Szorgalom

Mit tartalmaz a csomag?

 • Korábbi előadások felvételei vágott, rendszerezett formában
 • Előző évek érettségi feladatsorainak és megoldásainak egyszerű letöltése
 • Önmagában is teljes értékű e-learning tananyag
 • Csatlakozási lehetőség az élő előadásokhoz, ahol a tanártól élőben is kérdezhetsz
 • Élő ZOOM kurzus októbertől áprilisig: szombatonként 10:00-16:00
 • Messenger chat csoport

Kinek szól ez a kurzus?

 • Emelt szintű biológia érettségire készülőknek
 • Gimnazistáknak, akik elmélyednének a biológia rejtelmeiben
 • Egyetemistáknak, alapozó képzés gyanánt

Want to receive push notifications for all major on-site activities?